izrada web stranica best-web logo 120

FAQ
ČESTA PITANJA

izrada web stranica best web FAQ cesta pitanja

FAQ česta pitanja

FAQ ili česta pitanja su potrebna, kako bi saznali sve ono što niste sigurni. Cilj je proširiti svoje znanje, ali i biti siguran da pričamo o jednom te istom. Vrlo je važno izbjeći sve potencijalne nesporazume, unaprijed znati što mi nudimo, a što vi kupujete. 
Ako FAQ nije dovoljan, ako ima još nešto što vas zanima, svakako nas pitajte, obratite nam se telefonom ili u pisanom obliku, kako vama odgovara. 

Što je to SSL?

SSL je plaćeni sigurnosni certifikat instaliran na poslužitelju (serveru) koji jamči povjerljivost podataka. Sprječava krađu, presretanje i izmjenu prenesenih podataka.
Ako web stranica ima certifikat SSL, tada adresa počinje sa https, np. https://best-web.eu .
SSL certifikat pozitivno utječe na poziciju web stranice u Google tražilici.

Što je to hosting?

Hosting je virtualna “kuća” ili “parkirališno mjesto” za web stranicu. Drugim riječima, to je rezervirani prostor na poslužitelju (serveru).

Što je to responzivnost?

Responzivnost je sposobnost web stranice da prikazuje svoj sadržaj na zaslonima (ekranima) različitih veličina na raznim uređajima, kao što su kućno ili stolno računalo, tablet i mobitel.

Koliko traje izrada web stranice?

Realizacija izrade web stranice traje od 3 dana do nekoliko tjedana, zavisi od veličine projekta tj. količine materijala (teksta, slika, filmova i sl.). Termin realizacije se dogovara prilikom ugovaranja izrade web stranice, a počinje teći od trenutka kada od vas dobijemo sve dogovorene podatke i materijale.

Koliko traje izrada web shopa?

Realizacija izrade web shopa traje od 7 dana do nekoliko tjedana, zavisi od veličine projekta tj. količine materijala (teksta, slika, filmova i sl.). Termin realizacije se dogovara prilikom ugovaranja izrade web shopa, a počinje teći od trenutka kada od vas dobijemo sve dogovorene podatke i materijale.

Kada plaćam uslugu?

Usluga se plaća nakon što usuglasimo sve detalje Ugovora, a prije početka realizacije usluge izrade web stranice. 

Postoje li skriveni troškovi nakon kupnje?

Ne, nema skrivenih troškova.

Mogu li izvršiti ispravke na web stranici?

Da, postoji takva opcija, treba je dogovoriti prilikom Ugovaranja izrade web stranice. 

Mogu li samostalno unositi proizvode u web shop?

Da, naravno. Rad u prodaji putem web shopa zahtijeva svakodnevne aktivnosti. Riječ je unosu novih proizvoda ili usluga, ispravaka postojećeg, obrade narudžbi, realizacije prodanog i sl.  

Da li je teško poslovati putem web shopa?

Ne, nikako. Rad u prodaji putem web shopa je vrlo sličan tradicionalnom poslovanju. Odrađuju se svakodnevne aktivnosti, poput obrade narudžbi, realizacije prodanog i sl. Vrlo često se surađuje s kurirskim dostavnim firmama. 

Da li se preporuča promocija web shopa na Facebooku, Instagramu, Googlu i sličnim platformama?

Da, svakako. Promocija web shopa na np. Instagramu je danas vrlo povoljna cijenom. Naša web shop platforma omogućava integraciju sa Instagramom, pa sve narudžbe obrađujete na jednom mjestu. 

GRATIS jednogodišnji hosting do kraja siječnja 2023

Termin realizacije po dogovoru. Još samo:

dana
sati
minuta
sekundi
Uskoro nova akcija, prati nas 🙂
0

vrijednost hostinga
376,73kn 1€=7,53450