izrada web stranica best-web logo 120

KATALOG

katalog web stranica best web

Katalog - inspiracija

Katalog web stranica / trgovina je neizostavan dio procesa traženja ideja, inspiracija i konkretnog designa. Naravno, uvijek se radi individualno rješenje prilagođeno vašim potrebama, željama i mogućnostima, ali puno je lakše pokazati nam što vam se sviđa, nego li objašnjavati. Ne kaže se bez razloga da slika govori više od tisuću riječi. 

Idejna rješenja iz kataloga – inspracija web stranica se mogu primjenjivati u većoj ili manjoj mjeri. Vrlo je dobro ako znate što želite i još k tome možete i pokazati što vam se sviđa. Na taj ćemo način skratiti vrijeme potrebno za pripremu, te smanjiti vjerojatnost eventualnih nesporazuma. 

Uvijek možete računati na naše veliko poslovno iskustvo, ne samo u kreiranju i radu internet stranica već i u poznavanju ljudske psihologije. Internet stranice moraju biti lijepe, čitke, brze i praktične. Ponekad su to zadaci koji su međusobno u suprotnosti, ali upravo su naše znanje i iskustvo garancija da ćemo ih uspješno riješiti. 

Jako je dobro, ako nam možete pokazati kakve Vam se sviđaju web stranice. To je odličan putokaz u kojem smjeru možemo ići. Mogu biti izvan ili iz kataloga web stranica. 

Svakako posjetite i naš Portfolio

Katalog - inspiracija

Predstavljamo nekoliko mjesta na kojima možete pronaći inspiraciju za dizajn web stranica:

1. Dribbble – ovo je platforma na kojoj kreativci dijele svoje radove. Možete pronaći mnogo ideja i primjera za različite vrste web stranica. 
2. Behance – slično kao i Dribbble, Behance je platforma za dijeljenje kreativnih radova. Ovdje možete pregledavati različite kategorije poput web dizajna, UX dizajna, brandinga i dr.
3. Pinterest – popularna platforma za prikupljanje i dijeljenje slika i ideja. Na Pinterestu možete pronaći mnoštvo inspiracija i primjera za web dizajn.
4. Awwwards – ova stranica nagrađuje najbolje web stranice na svijetu. Možete pregledavati pobjednike u različitim kategorijama i pronaći inspiraciju.
5. Web Design Inspiration – ovo je online galerija koja prikazuje najbolje primjere web dizajna iz cijelog svijeta. Stranica se ažurira svakodnevno s novim primjerima.
6. Google pretraga – jedan od najjednostavnijih načina za pronalaženje inspiracije je pretraživanjem. Možete upisati ključne riječi poput “minimalistički web dizajn” ili “moderne web stranice” i pregledavati rezultate.
Uz ove resurse, također možete pronaći inspiraciju u svom okruženju, poput prirode, umjetnosti, arhitekture ili bilo kojeg drugog područja koje vas nadahnjuje.

GRATIS jednogodišnji hosting do kraja travnja 2024

Termin realizacije po dogovoru. Još samo:

dana
sati
minuta
sekundi
Uskoro nova akcija, prati nas 🙂
0

vrijednost hostinga netto