izrada web stranica best-web logo 120
BEST-WEB

IZRADA
WEB SHOPA

0 %
korisnika interneta vrlo često kupuje on-line

Izrada web shopa

Izrada web shopa je zadatak za profesionalce, cilj je izrađivati suvremen i intuitivan web shop. Takav web shop koji će prodavati, koje će skrenutu pozornost upravo na Vaše proizvode ili usluge. U današnja vremena su važni detalji. Samo do perfekciji dorađen web shop opravdati će očekivanja i služiti svojoj svrsi. 
Neupitno je, web shop mora biti:

 • profesionalan
 • jedinstvenog designa
 • siguran
 • suvremen
 • brz 
 • responsivan – automatski prilagođena zaslonu (ekranu):
  • računala
  • tableta
  • mobilnog telefona
 • lijep
 • korisnički ugodan

Izradom web shopova se bavimo već dugi niz godina. Naše glavne prednosti su stečeno iskustvo i otvoren pristup klijentu s velikom spremnošću na suradnju. Kao posljedica toga, web shopowe koje stvaramo učinkovito zarađuju i stvaraju pozitivan image njihovih vlasnika. Ulažući u web shop, ulažete u svoju budućnost. Pogledajte primjer web shopa

Izrada web shopa - zašto baš mi?

Izrada web shopa je naša svakodnevna aktivnost. Odluka da idemo u tom smjeru razvoja djelatnosti je bila uvjetovana vlastitim potrebama. U našim svakodnevnim aktivnostima, baveći se maloprodajom, veletrgovinom, vrlo brzo smo shvatili da je budućnost u suvremenim tehnologijama, točnije Internetu. Nismo se prevarili. Zahvaljujući tome, danas imamo jedinstveno iskustvo i znanje.
Možemo ga podijeliti na tri osnovne kategorije: 

 • izrada web shopa, 
 • psihologija prodaje,
 • iskustvo prodaje roba i usluga.

Ukazujući nam povjerenje izrade web shopa, dobivate u paketu unikalnu kompleksnu uslugu. Izlazi izvan okvira običnog web dizajna. To će znati cijeni i poslovni subjekti i organizacije, kao i fizičke osobe. 

Naši web shopovi prodaju, a to je danas najtraženije. 

Optimizacija za pozicioniranje

Optimizacija za pozicioniranje u tražilicama poput Googlea je istovremeno zadatak i izazov, te zahtijeva ogromno iskustvo. Web shopovi koje mi izrađujemo, gradimo na takav način da robotima tražilica olakšamo pozicioniranje ne zanemarujući pozitivno korisničko iskustvo ljudi, Vaših kupaca proizvoda ili usluga.

Dizajn i izrada web shopa je puno više od kvalitetne pripreme lijepe i estetske grafike. Učinkoviti web shopovi trebaju imati dobar sadržaj, kako tekstualni, tako i grafički. Opisi i slike su jako važni. Moraju biti dobre i za umjetnu inteligenciju tražilica, ali i za ljude, krajnje korisnike. Trebaju imati intuitivnu navigaciju i kombinirati navike korisnika interneta s elementima koji će pobuditi njihov interes.

Web dizajn web shopa treba imati željeni učinak – web shop mora biti atraktivan i unikalan, a istovremeno se mora istaknuti u tražilicama.

Kako napreduje umjetna inteligencija, proporcionalno tome i tekstualni sadržaj ima sve veće značenje. Razlog je jednostavan, tražilice počinju doslovce razumjeti što piše na stranicama web shopa. 

Responzivni web dizajn

Dizajn i izrada web shopa je realiziran u tehnologiji RWD (Responsive Web Design). Karakterisitika im je to što se dinamički prilagođavaju razlučivosti zaslona (ekrana) uređaja na kojem se prikazuju.

Riječ je o mobilnim uređajima, tj. tabletima i mobilnim telefonima koje imaju značajno manji ekran u odnosu na stolno računalo, a RWD tehnologija omogućuje ispravan prikaz cjelokupnog sadržaja bez obzira na veličinu zaslona uređaja.

To pomaže u realizaciji estetskog tj. vizualnog učinka, lakoći čitanja web shopa, a navigacija je posebno prilagođena!

Responzivni web dizajn proizlazi iz potrebe, to nije samo najnoviji trend u izradi web shopa. Pametni telefoni i tableti se sve više koriste u svakodnevnom životu svakoga od nas i važno je da web shop izgleda dobro na svim uređajima i da je u cijelosti funkcionalan. U mnogim djelatnostima bilježimo veći broj posjeta web shopovima sa mobilnih uređaja, nego li sa sobnih računala!  

Vođenje web shopa - trajna suradnja

Vođenje web shopa je neophodna aktivnost, često nazivana i održavanje web shopa. Vrlo često se događa da vlasnici web shopova ne vode svoje on-line trgovine, onako kako bi trebalo, ako žele postići dobre financijske rezultate. 
U idealnom slučaju svakodnevno je potrebno: 

 • analizirati konkurenciju,
 • dorađivati postojeće tekstove i opise proizvoda,
 • provjeravati i uređivati stanje zaliha, 
 • promovirati se na Instagramu – svakodnevno objaviti barem jedan tekst sa slikom ili filmom,
 • promovirati se na Facebooku (FB) integrirajući ga s Instagramom, tako što se objave na Instagramu automatski pokazuju i na FB, 
 • kreirati i održavati plaćene oglase na Instagramu, Faceeboku i na Google tražilici, 
 • biti u stalnom kontaktu sa osobama zaduženim za tradicionalnu prodaju, 
 • dodavati nove sadržaje. 

Nudimo vam uslugu vođenja web shopa (održavanje web shopa). 

 • Usluga nam može biti povjerena u cijelosti, brinemo se i realiziramo sve gore spomenute elemente.
 • Usluga može biti i djelomično u našim rukama, tako što ćete imati u svom timu zaposlenu osobu, koja će odrađivati dio spomenutih zadataka, po našim uputama. To je za vas jeftinije rješenje. 

Ukazujući nam povjerenje izrade web shopa, ali i vođenja istoga, dobivate u paketu unikalnu kompleksnu uslugu. Izlazi izvan okvira običnog web dizajna i programskih usluga. Što vam vrijedi odličan automobil, ako nemate i dobrog vozača? Tako je i s vođenjem web shopa. 

Naši web shopovi prodaju, a to je danas najtraženije. Uz naše vođenje, još su uspješniji! 

Garancija

100% garancija zadovoljstva klijenata. Uz puno povjerenje, odnosimo se prema vašem businessu, kao da je naš. Vaš uspjeh je i naš uspjeh.

Cijena

Web shop treba biti prilagođen Vašim potrebama, kako designom tako i funkcionalnošću. Također cijenom.

Brz server

Radimo isključivo na najbržim serverima na tržištu, znajući koliko je to važno. Omogućujemo korisnicima najveće moguće brzine.

Sigurnost

Svi naši web shopovi imaju certifikat SSL. Veze su šifrirane i sprečavaju krađu podataka. Certifikat SSL pozitivno utječe na poziciju na Googleu.

Primjer web shopa

Specijaliziran web shop

Riječ je o web-shopu www.trajni-lakovi.com koji djeluje na hrvatskom tržištu. Web shop nudi i prodaje kozmetički asortiman iz segmenta “sve za nokte” sa naglaskom na trajne lakove i gelove za nokte. Riječ je o proizvodima koji se vrlo lijepo mogu predstaviti slikama (fotografijama), budući su boje važan faktor izbora kupaca.
Ovaj web shop namijenjen je:

 • maloprodaji fizičkim osobama (B2C),
 • veleprodaji pravnim osobama (B2B).

Web shop se sastoji iz dva dijela

Web shop se praktički sastoji iz dva dijela, dijela “web stranice” i samog “mehanizma web shopa”:

 • Web stranica ima za zadatak designom privući kupce, dati sve očekivane podatke na temu proizvođača, samih proizvoda, opisati način primjene proizvoda sa detaljnim postupcima za svaki od preparata, pružiti informacije o fizičkim trgovinama, te pružiti kontakt podatke za što lakši kontakt sa potencijalnim kupcima.
 • Web shop sa svojim mehanizmom ima za zadatak što efikasnije predstaviti proizvode, te omogućiti što bržu realizaciju prodajnog procesa i naplate. Kupcu uz to treba ponuditi  dobro osmišljene filtere, kako bi što lakše našli za sebe odgovarajuće proizvode. Treba im nuditi i takozvane “povezane” proizvode unaprijed znajući što ih još može zanimati, ako kupe konkretni proizvod. Cijelo vrijeme su i izabrani proizvodi na akciji, kao magnet za privlačenje kupaca, te Outlet.

Primijenjena psihologija prodaje

Psihologija prodaje je primijenjena u svakom koraku, sve što je napravljano, napravljano je iz nekog razloga, a bazirano je na istraživanjima ponašanja kupaca na internetu. Izrada web shopa, ali takvoga koji će davati rezultate, zahtijeva znanje koje izlazi iz okvira same informatike ili web designa.

web shop lista želja

Lista želja

Lista želja je poželjna funkcija web shopa. Kupcima se daje mogućnost zapisivati izabrane proizvode, prije odluke o kupovini. 
To je funkcionalnost koja sasvim sigurno povećava vjerojatnost prodaje, što je krajnji cilj. 

Količinski rabat

Količinski rabat je još jedna poželjna funkcija web shopa. Kupci imaju mogućnost kupiti proizvod po cijeni koja je niža, ako kupuju više no jedan isti proizvod. To je odličan način povećanja prometa, vrlo često bez povećanih troškova dostave i sl. Kolika će biti cijena odlučuje se individualno na nivou proizvoda, kao i koliko će biti količinskih rabata. 
Ovo je vrlo fleksibilna funkcionalnost, sasvim sigurno će je biti moguće implementirati i u Vašem slučaju. 

Različite cijene za različite kupce

Različite cijene za različite kupce je poželjna funkcija web shopa, naročito za kupce iz kategorije pravnih osoba, tzv. B2B. Web shop daje mogućnost definiranja individualnih cijena za svaku kategoriju kupaca, np. cijene za manje, veće i velike kupce. 
Ta funkcionalnost podržava i prije spomenute količinske rabate. 
Možemo reći kako je naš web shop zaista fleksibilan u pogledu maloprodajnih cijena za fizičke osobe (B2C) i veleprodajnih cijena za pravne osobe (B2B). 

Nagrade za prodajne rezultate

Naš web shop omogućava automatski izračun nagrada za sve osobe koje rade u prodaji, temeljem stvarnih prodajnih rezultata. To mogu biti Vaši djelatnici call centra, prodajni predstavnici, ali i vanjski suradnici. Nagrade se mogu definirati pojedinačno, ali i grupno, np. odvojeno za voditelje timova, kao i za svakoga člana tih istih timova. Korisnici modula imaju uvid u sve što realiziraju njihovi kupci, sa ograničenjem da nemaju uvid u kompletno poslovanje. 
Zahvaljujući ovoj funkcionalnosti možete vrlo jednostavno stimulirati prodaju… 

web shop Agent 1

Fantastična brzina rada

Izrada web shopa koji će biti brz i biti odgovor na zahtjeve kupaca, ali i Googla koji kontrolira brzinu djelovanja, je moguća. Mi smo najbolji dokaz za to. 

izrada web shopa best web GTmetrix
izrada web shopa best web Google
To su dokazi, izmjerena vremena od dva najvažnija “ocjenjivača”, GTmetrix i Google. Google je dao ocjenu čak 96/100 bodova. Fantastično. 

Vođenje web shopa

Navedeni web-shop www.trajni-lakovi.com mi vodimo. Pogledajte primjer našeg rada, kako u Google tražilici uspješno “pozicioniramo”  ključne riječi i fraze: 

 • u top 3 pozicije: 21 riječ/fraza, 
 • na pozicijama 4-10: 41 riječ/fraza,
 • na pozicijama 10-50: 23 riječi/fraze. 

Gore navedene pozicije nisu rezultat plaćenih oglasa. To je rezultat dobro osmišljenih tekstova i SEO. 

vođenje web shopa
Obratite nam se s povjerenjem. Napraviti ćemo Vam web shop, koji će ispuniti sva očekivanja. 
Izrada web shopa i održavanje istoga su naša specijalnost. 

Team best-web.eu

GRATIS jednogodišnji hosting za sve narudžbe do kraja kolovoza 2022

Termin realizacije po dogovoru.
Do kraja kolovoza ostalo je još samo:

Dana
Sati
Minuta
Sekundi
Uskoro nova akcija, prati nas 🙂
0 kn
vrijednost gratisa

Mišljenja